Sluiten

Categorieën

Filters
  Trendy Speelgoed - Maandag 19 November 2022

  Spelenderwijs leren met letter- en cijferspelmat!

  Sommige kinderen vinden school en leren helemaal fantastisch! Andere kinderen vinden school en leren dan weer helemaal niets. Maar één ding is zeker... alle kinderen vinden spelen super leuk! Kijk maar eens terug naar je eigen jeugd. Wat was er nou leuker dan het moment dat je eindelijk weer met al je vriendjes kon gaan spelen in de tuin, of wanneer het slecht weer was binnen? 

  Aangezien alle kinderen spelen super leuk vinden geloven wij enorm in de kracht van spelenderwijs Leren. Samen met kinderen ontdekken waarom leren lezen, schrijven en rekenen zo belangrijk is, hoe kan dat nou beter dan door het hen spelenderwijs te laten ontdekken? Daarom hebben wij alweer jaren terug ons assortiment educatief speelgoed uitgebreid met twee fantastische soorten speelgoed, namelijk de letterspelmat en cijferspelmat ontworpen en op de markt gebracht. Die kennen ondertussen heel veel enthousiaste gebruikers en ik zie dat zowel thuis maar ook op school leerkrachten dit veelvuldig en op heel veel verschillende manieren inzetten om kinderen spelenderwijs te laten leren.

  Naast deze gewone versie hebben we nu een DeLuxe versie uitgebracht. De letterspelmat en cijferspelmat op een prachtige kwaliteit speelkleed met anti-slip onderkant. Op plekken waar deze veel wordt ingezet of door veel kinderen wordt gebruikt, zoals op scholen of kinderdagverblijven, kan deze versie een echte uitkomst zijn. Deze kleden zijn ook nog heel decoratief en zijn leuk bij de aankleding van een lokaal of speelhoek. De unieke kwaliteiten: Het kleed blijft wasbaar op 30 graden, is UV bestendig, de gebruikte inkt is veilig en niet giftig. De investering meer dan waard.

   

  News & updates

  Recente artikelen