Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Als kind had ik er vroeger zelf ook 1 en ik was er helemaal verzot op. Daarom een persoonlijke "ah..oh ja leuk" toen ik de magic snake bij 1 van mijn leveranciers tegenkwam. Voor de jongere generatie: Magic Snake is een soor flexibele rubics cube maar dan niet met vierkante blokjes maar met driehoekjes.

  Je kunt ieder stukje 360 graden draaien t.o.v. het buurblokje en door de driehoekstukjes kun je dus een veelvoud van figuren creëren. Op de achterkant van de verpakking al 17 voorbeelden. Van een kreeft tot een kat tot een hart en computer maar als je creatief bent en fantasie hebt zijn er tot maar liefst 100 figuren mogelijk.

  Wel is het zaak dat je de blokjes met wat beleid draait en niet forceert, want dan kan natuurlijk alles kapot, maar als je dat in gedachten houd, is de magic snake dus echt zo'n hebbeding dat je niet meer kunt wegleggen want het namaken van de figuren lijkt simpel maar is nog een hele klus die vaardigheden zoals logica en ruimtelijk inzicht vragen. Net niet mijn persoonlijk sterkste kanten moet ik eerlijk zeggen...maar daardoor niet minder leuk.

  De magic snake 3D puzzel wordt geleverd in een eenvoudige maar stevige verpakking met daarop in full colour dus al tal van voorbeelden. Deze magic snake heeft een klein en compact formaat en wordt geleverd als multicolor. Dus met meerdere, verschillende kleuren op 1 puzzel.

  De verpakking is 13,5 x 9 x 5 cm groot.

  Officieel geschikt voor kids vanaf 3 jaar, maar wij schatten toch wel 8 jaar en ouder in als het gaat om het echt maken van de figuren.

  Op Youtube staan echt onwijs veel filmpjes met demonstraties en uitleg van hoe je de verschillende figuren kunt maken.

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  1819
  EAN
  4260059594189

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 1 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Prachtig, leuk om te puzzelen en te bouwen.
  Gepost door: Thea Van Delft op 28 Februari 2023

  Bekijk ook eens

  Recent bekeken